Επικοινωνία :

Ταχυδρομική διεύθυνση : Τ.Θ. 268 – 66100 Δράμα

E-Mail :

Facebook : www.facebook.com/profile.php?id=100001784170669

YouTube : www.youtube.com/user/sgkmsd

Blogger : http://sgkmsd.blogspot.com/

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μουσική Διαμαρτυρία

Οι Μαθητικές Κοινότητες και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Δράμας συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων με Μουσική Διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Δράμας την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 12.30 π.μ.


21 Οκτωβρίου 2011
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Διαμαρτυρόμαστε για :
Ø Τα προβλήματα στις μετακινήσεις. Δεν μπορεί να μεταφέρονται με ένα αστικό λεωφορείο 60 και 70 μαθητές ιδίως όταν έχουν και τα μουσικά τους όργανα. Δεν μπορεί να περιμένουν μαθητές 1 και πλέον ώρα για να μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία γραμμής κατά την επιστροφή τους στο σπίτι.

Ø Γιατί δεν άρχισε ακόμη η σίτιση. Δεν μπορεί όταν οι μαθητές έχουν 8ωρα και 9ωρα να μην υπάρχει πρόνοια για τη σίτισή τους ενδιάμεσα. Πότε  θα δοθούν τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να προχωρήσουν  άμεσα σε διαγωνισμούς οι Δήμοι;

Ø Τι θα γίνει με τις ελλείψεις στα βιβλία; Για πόσο καιρό ακόμη θα κάνουμε μαθήματα με DVD και φωτοτυπίες; Φυσικά εκκρεμεί από την ίδρυση των σχολείων η δωρεάν παραχώρηση των βιβλίων στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Μαθήματα.

Ø Τι θα γίνει με τις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό των σχολείων μας. Πότε θα έρθουν οι καθηγητές των ειδικοτήτων της μουσικής; Γιατί να μην τοποθετούνται από την αρχή της χρονιάς στο σχολείο ώστε να μη χάνεται ούτε μια ώρα μάθημα;




Μαθητικές Κοινότητες

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
Μουσικού Σχολείου Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου